Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Mirmir tweak – Više aplikacija, više mogućnosti
Multitasking baš onako kako želite

Mirmir tweak – Više aplikacija, više mogućnosti

Želite čitati novosti i poslati ih SMS-om dok slušate glazbu preko YouTube aplikacije? Ako imate jailbreak, nema problema jer se od nedavno na BigBoss source-u nalazi i Mirmir tweak. Novi tweak koji će vam omogućiti korištenje četiri aplikacije odjednom. Pričajte preko Skype-a dok se igrate, a istovremeno i radite nekakav dokument za posao i treba vam kalkulator za to. Uz Mirmir tweak je to napokon moguće.

Iako ćemo ovu opciju vidjeti u nadolazećem iOS-u 9, bit će dostupna samo iPad korisnicima. Mirmir tweak će vam to omogućiti i na manjim uređajima, poput iPhone-a. Također bi bilo važno napomenuti da će se pojedini uređaji poput iPhone-a ili nekog starijeg modela iPada na iOS-u 8 dosta zagrijavati te da će biti sporiji i sam uređaj. Najkompatibilniji uređaj bi bio iPad Air 2 zbog dovoljne količine RAM memorije.

Unatoč pojedinim nedostacima, sve ostalo je baš onako kako treba biti. Upalite Twitter i pratite svoje omiljene Twitteraše, razvucite Twitter preko pola zaslona, a na drugu polovicu stavite YouTube. Trebate poslati SMS? Nema problema, joše jedan prozor bez prekida radnje bilo koje druge aplikacije koja je već upaljena. Ništa lakše uz novi MirMir tweak.

MirMir na djelu

Nakon instalacije ovog tweaka samo pokrenite aplikaciju te povucite iz gornjeg lijevog kuta prema dolje i dobit će te okvir vaše aplikacije i opciju da otvorite još neku aplikaciju. Uz sve to MirMir će vam i ponuditi Landscape opciju za još bolji doživljaj pojedinih aplikacije na vađem uređaju. Jednostavnije ne može biti.

Cijena tweaka iznosi 4$, ali što se nas tiče, to će biti dobro potrošena 4$.

Review možete pogledati u videu:

 

Ako već niste jailbreakali vaš iDevice, i ne znate kako, pogledajte ovdje – Jailbreak iOS8.4 Upute.