Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> MissedReminder putem LED Bljeskalice – iPhone Cydia Tweak
missed-reminder-LED-iphone-4

MissedReminder putem LED Bljeskalice – iPhone Cydia Tweak

Missed Reminder Cydia Tweak vam omogućuje da iskoristite iPhone 4 blic kao podsjetnik da imate propušten telefonski poziv.

Ako se sjećate, prije par tjedana smo pisali o iOS5 značajkama koje nisu pokazane na WWDC 2011 konferenciji ali su prilično interesantne da bi se propustile.

Jedna od tih je bila nova značajka koja nam daje notifikacije putem LED bljeska (LED Flash Alerts).

Ako vam se ne da čekati iOS5 da bi iskoristili ovu odličnu opciju i ako ste jedan od onih koji neprekidno propuštaju telefonske pozive, onda za vas imam dobre novosti.

Upravo sam naišao na Missed Reminder Cydia Tweak koja vam omogućuje da iskoristite iPhone 4 blic kao podsjetnik da imate propušten telefonski poziv.

Nakon što odredite kada želite da vam se pojavi prvi podsjetnik, koliko često i koliko puta, možete aktivirati iPhone Flash LED bljeskalicu koja će nakon određenog vremenskog perioda bljesnuti tri puta.

Naravno, ovo će se vidjeti samo ako vam iPhone leži na prednjoj strani tako da je bljesak vidljiv. No odlično radi u slučaju da gledate film u tamnoj prostoriji dok vam je telefon na muteu.

Ako nemate iPhone 4, još uvijek možete koristiti ovaj tweak tako što će vas iPhone podsjetiti na propušten poziv putem pop up prozorčića u istim intervalima samo bez bljeskanja.

MissedReminder radi sa iOS-om 4.x.x i mozete ga naci na BigBoss Repo-u za 0.99$.

U zadnje vrijeme se pojavljuje dosta tweakova koji koriste iPhone 4 bljeskalicu na načine za koje nije originalno namijenjena.

Ako ste više zainteresirani za ovo, možete također pogledati SwitcherPlus i FlashLock Cydia Tweaks.

Ako vam se sviđa ono što čitate, Omizio.com možete pratiti i na FacebookuTwitteru ili putem RSS-a.