Sunday, 26 November, 2017
Home >>> Cydia >>> More Icons Cydia tweak – Dodajte više ikona na Home Screen
icon-610x250

More Icons Cydia tweak – Dodajte više ikona na Home Screen

Grafičke prilagodbe na iOSu su jedan od onih velikih razloga zbog kojih se dosta korisnika odlučuje da jailbreakaju svoje uređaje. Instalitate li na svoj uređaj tweak kao što je Barrel, svi će znati da ste “pobjegli iz zatvora,” a sličan utisak ostavljat će i More Icons.

Ovaj tweak dozvolit će vam da povećate broj ikona na svakoj stranici vašeg Home Screena. Nakon instalacije moći ćete podešavati broj ikona u redovima, kolonama, pa čak i broj ikona u Docku i folderima te App Switcheru. Maksimalni broj ikona po redovima i kolonama je 20 ali to teško da bi bilo funkcionalno na bilo koji način.

moreicons2

Developer je našao mudar način kako da pospješi prodaju ne samo ovog nego i još jednog svog tweaka pod nazivom Shrink. Ovaj tweak će vam pomoći da smanjite veličinu svojih ikona tako da ćete kombinujući ova dva tweaka dobiti rezultate slične onim koje vidite na screenshotovima. Prilično zanimljivo iako priznajemo da blago podsjeća na Iconoclasm.

moreicons1

Ukoliko već posjedujete tweak Shrink onda možete nabaviti More Icons po cijeni od 0.99$ (a inače bi vas koštao 1.49$). Ponuda važi u suprotnom pravcu tako da u bilo kojem slučaju ovaj komplet tweakova možete nabaviti po ukupnoj cijeni od 2.49$ što je izrazito povoljno s obzirom da na mogućnosti koje pružaju. Što mislite, ima li neka kombinacija sa ikonama koju bi vi željeli probati?

  • Maki

    BZV