Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Multify – Jedan od najboljih multitasking tweakova za iOS 8
multify

Multify – Jedan od najboljih multitasking tweakova za iOS 8

Mnogo je tweakova na Cydia-i koji pokušavaju promijeniti način na koji multitaskamo sa našim iUređajima a malo je onih koji su vrijedni pomena, da ne spominjemo da je još manje onih koji postanu dio svakodnevne rutine korisnika. Multify je tweak koji obećava “pravo” multitaskanje u iOS-u, i jedan je od rijetkih koji mogu stati iza tog obećanja.

Multify-2-1024x907

Multify dozvoljava korisnicima do koriste više aplikacija od jednom na zaslonu. Ako bi trebali dati neko poređenje onda je najbliže ono sa otvorenim prozorima u desktop operativnim sistemima. Tweak koristi razne multitasking geste kako bi se pokrenuo sam Multify launcher, mijenjala veličina i položaj aplikacija na zaslonu i slično. Nakon što se pokrene Multify sučelje, tapom na gumb “+” bit ćete usmjereni na odabiranje aplikacija koje želite koristiti u ovom sučelju. Pametnim rasporedom možete sasvim ugodno kontaktirati sa četiri aplikacije na svom zaslonu pa npr. možete gledati YouTube video dok pratite Facebook ili Twitter novosti, čitate mailove i slično.

Multify-Preferences-1024x907

Iz Settings aplikacije možete mijenjati boju pozadine, zamagljenje, određivati omiljene aplikacije te određivati metode aktivacije za Multify sučelje i druge komande. Rijetko imamo priliku vidjeti da je jedna ovakva ideja pretočena u stabilan tweak sa uporabnom vrijednošću u stvarnom životu. Zbog toga Multify sigurno zaslužuje mjesto među najboljim multitasking tweakovima, ali zbog toga i opravdava relativno visoku cijenu od 4.99$. Kako vam se čini?

Ne zaboravite nas pratiti i putem naše Facebook stranice.

 

Image credits: iDownloadBlog