Monday, 26 October, 2020
Home >>> Cydia >>> MultiIconMover+ tweak – Pomjerite više Home Screen ikona od jednom
MultiIconMover--1024x768

MultiIconMover+ tweak – Pomjerite više Home Screen ikona od jednom

Još prije tri godine pisali smo o MultiIconMover tweaku. Isti je u životu i dan danas, i još uvijek zaslužuje svoje mjesto na listi najboljih tweakova svih vremena, a sada je dobio i nadograđenu verziju sa mnogo više opcija. Pogledajmo što je novo.

Prvo da se podsjetimo. Stara, besplanta verzija funkcionirala je tako da pokrenete treperenje ikona kao i obično kada ih želite izbrisati ili pomjeriti, tapnete na sve ikone koje želite pomjeriti, odaberete Home Screen stranicu te pritisnete Home gumb da bi se sve označene ikone pojavile tu. MultiIconMover+ na to sve donosi mogućnost pomjeranja foldera, kao i rad sa ikonama koje se nalaze u folderima, numeraciju označenih aplikacija i još neke detalje.

MultiIconMover-Preferences-1024x1019

Iz Settings aplikacije možete odrediti pomenute markere označenih aplikacija, uključiti/isključiti mogućnost pomjeranja foldera i ikona, poziciju na koju će se ikone prebaciti… Nakon svega, usudili bi se reći kako ovaj tweak od inače peglativnog premještanja ikona pravi zanimljiv zadatak. O praktičnosti ne treba razgovarati. MultiIconMover i dalje besplatno možete preuzeti sa BigBoss repozitorija (kompatibilan sa iOS 4 – iOS 8), a ako želite MultiIconMover+ inačicu sa više opcija nju ćete platiti 0,99$.

 

Image credits: iDownloadBlog