Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> MultiStorey – tweak koji vam daje više mjesta u App Switcheru
multistorey4

MultiStorey – tweak koji vam daje više mjesta u App Switcheru

Pratite li Appleovu iOS priču nešto duže onda će te znati da smo se prilično načekali prije nego su Jobs i Forstall odlučili da je njihova “bebica” spremna za pravi multitasking. Do dolaska iOS 4 jedina opcija da natjerate svoj iUređaj da pokreće više aplikacija bilu su Cydia tweakovi a danas nas se većina navikla da koristi App Switcher (mada mi možete vjerovati na riječ kada kažem da postoji još hrpa korisnika koji nisu upoznati sa tom opcijom na iPhoneu). App Switcher je praktična stvarčica ali nije bez svojih mana a neki će reći da je najveća raspoloživi prostor. MultiStorey je tweak koji može uspješno riješiti taj problem.

Appleovci su App Switcher osmislili tako da se uklopi u njihovu (trenutnu, nadam se i buduću) filozofiju po kojoj horizontalno na zaslonu mjesta ima za četiri ikone. Ako u isto vrijeme imate pokrenutih pet ili više aplikacija do njih možete doći “svajpanjem” po zaslonu. Kako vam tu može pomoći MultiStorey? Na postojeći jedan red u switcheru ovaj tweak dodaje još jedan pa tako, u isto vrijeme, možete imati pregled na maksimalno osam otvorenih aplikacija. Oni koji se često nađu u situaciji da koriste mnogo aplikacija vjerovatno će cijeniti ovakav koncept jer dalje dosta bolju preglednost i omogućava brže “skakanje” sa jedne na drugu. Od dodatnog reda profitirala je i lijeva strana App Switchera koja je dom kontrola za Music aplikaciju i gumba za zaključavanje rotacije zaslona. Ispod ovih komandi na koje smo već navikli, sa donje strane dodan je slider kojim možete pojačati ili smanjiti jačinu zvuka a tapnete li na ikonu zvučnika funkcija slidera će se promijeniti i omogućiti vam da regulišete osvjetljenje zaslona.

MultiStorey je kompatibilan sa iPhoneom, iPadom kao i iPod touchem a možete ga nabaviti na Cydiai za jedini iznos koji ima jednaku vrijednost u svakoj svjetskoj valuti – 0, mukte, džaba ili besplatno.

  • Zix

    Hvala puno ….. :-) ;-) !!!

  • marac_

    izgleda skoro potpuno isto kao i switchy tweak