Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> MxTube Cydia Tweak – Pohranite YouTube videa za gledanje off-line
mxtube

MxTube Cydia Tweak – Pohranite YouTube videa za gledanje off-line

Nedavno, prilikom razgovora na Skypeu, Omizio ekipa shvatila je da postoji značajan broj dobrih, starih tweakova, svojevrsnih klasika Cydiae, koje zbog pomanjkanja vremena nikada nismo recenzirali. Većina tih tweakova i danas se nalazi na vrhu lista po popularnosti. Iz tog razloga odlučili smo pokrenuti serijal recenzija pod imenom „Cydia’s Greatest Hits“ kako bi se naši vjerni čitatelji (ali i oni koji će nas čitati ubuduće) upoznali sa njima. Ako ste već neko vrijeme član jailbreak zajednice, velika je vjerovatnoća da ste za ove tweakove čuli ili ih već dugo koristite tako da ovaj serijal možda neće puno koristiti Vama. Ovo je serijal za sve nove i buduće jailbreakere a naš cilj je ponuditi što iscrpniju bazu informacija za sve one kojima će ona biti potrebna.

Na današnjem repertoaru imamo MxTube. Kada se pojavio na Cydiai, ovo je bio prvi tweak koji je korisnicima omogućavao download YouTube video sadržaja direktno na iUređaj kako bi u omiljenim muzičkim spotovima i zezalicama mogli uživati i u trenucima kada im internet konekcija nije dostupna. U međuvremenu se pojavilo još dosta rješenja za ovaj „problem“ ali MxTube ostao je favorit mnogih.

Nakon instalacije dočekat će vas prilično minimalistički koncipiran interface. Na vrhu zaslona naći ćete search i edit gumbove a ispod njih listu sa video klipovima koje ste skinuli. Edit gumb vam omogućava da skinute klipove brišete sa vašeg uređaja a funkciju „search“ gumba vjerujem da pogađate i sami. Poželite li skinuti neki video sadržaj morat ćete napraviti pretragu. Izaberite neki video sa liste koji ste dobili pretragom i dobit ćete osnovne informacije o njemu, mogućnost da gledate stream u tri verzije (određene kvalitetom snimka) kao i opciju za download u iste tri verzije.

MxTube podržava više downloada u isto vrijeme a svaki video koji skinete moći ćete pregledati na svom uređaju u horizontalnoj ili vertikalnoj orjentaciji zaslona. Želite neke od tih klipova kopirati na svoje računalo? Nikakav problem. Spojite vaš uređaj na računalo putem USB kabla, pokrenite iTools, DiskAid ili neki drugi file manager i zaputite se na: var / mobile / media / mxtube – svi skinuti klipovi nalaze se upravo tu.

Ovaj tweak je potpuno besplatan a ako vas je zaista oduševio, možete se odlučiti da developera nagradite i nekom simboličnom donacijom.

Također pogledajte ProTube za pravljenje YouTube mp3.

  • Tin_dinamo

    Odlicno :))

  • Sop

    Super je imam ga odavno……