Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> MyAlarm – budite se s pjesmom
myalarm1

MyAlarm – budite se s pjesmom

Svako jutro vaš iPhone vas budi sa nekom od svojih predinstaliranih melodija? Kako bi bilo da vam umjesto nje život zagorčava neka pjesma? OK, zatvorenost iOSa je tema koja se “žvače” i dan danas pa tako neke operacije koje su lako dostupne i najobičnijim telefonima (kao lagani odabir pjesama iz memorije kao zvuk alarma) jednostavno nisu izvedive tako jednostavno. Srećom, imamo jailbreak da nam riješi one stvari koje nam Apple zabranjuje.

MyAlarm je Cydia tweak koji nudi rješenje upravo za ovaj problem. Nakon instalacije sve što trebate učiniti je otvoriti Settings aplikaciju i pronaći MyAlarm odjeljak. Ponuđene su vam samo dvije opcije. “Choose Song,” dakle – odaberi pjesmu, pomoći će vam da odaberete bilo koju numeru koju inače imate u vašoj Music aplikaciji, a “Set Song As Alarm” tu pjesmu postavlja kao vaš zvuk alarma. MyAlarm tweak nije prvo rješenje koje nudi ovakvu funkcionalnost ali je sasvim sigurno najjednostavnije te vas ne zatrpava bespotrebnim opcijama.

Ovaj tweak možete naći na BigBoss repou i instalirati ga na svoj uređaj potpuno besplatno. Javite nam što mislite o MyAlarm.

  • davor

    zasto mi na iphone radi samo desni zvucnik???

    • Desno je zvucnik. Ljevo je Mic. Tako je svima. Sve je ok.

  • ivek99

    nadam se da ce mi radit tweak da nezaspim :)