Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> MyReachability tweak čini Reachability još funkcionalnijim
MyReachability-Featured-1024x767

MyReachability tweak čini Reachability još funkcionalnijim

Kako bi se olakšalo korištenje jednom rukom iPhone 6 i 6 Plus modela sa većim zaslonima ovi uređaji su dobili Reachability opciju koja prilagođava korisničko sučelje. Dok opcija sama po sebi nije loša zlatna parola je da uvijek može bolje pa je tako Korejski developer Shine osmislio i razvio MyReachability tweak sa više no zanimljivom paradnom funkcijom.

MyReachability-Settings-1024x766

Ovaj tweak vam dozvoljava da pristupite različitim dijelovima sučelja aplikacije u Reachability modusu tako što ćete svoj iPhone 6 okrenuti lijevo, desno, gore ili dole, pri čemu senzor radi cijeli posao. Zaista inovativno i praktično! Po instalaciji ćete dobiti još jedan odjeljak u Settings aplikaciji gdje MyReachability tweak možete ugasiti po potrebi, upaliti opciju za prikaz gumbića i odrediti korištenje senzora za rotaciju. Na kraju se nalazi i opcija “Show Shine graphics” za koju predlažem da je odmah isključite jer nepotrebno prikazuje logo autora tweaka po Reachability sučelju. Kako radi u praksi pogledajte u kratkom video uratku.

Nakon što dva puta tapnete po Touch ID senzoru MyReachability sučelje će se pokrenuti i spremni ste za rad. Ovdje je uključen čak i mali gumb koji zaključava pomjeranje sučelja po zaslonu čak i kada nagnete vaš uređaj. Iako nije savršen jer nekada sakriva bitne dijelove sučelja aplikacija MyReachability tweak definitivno ima dosta potencijala za budućnost ako se developer odluči za dalje nadogradnje. Možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija.

Ne zaboravite lajkati i našu Facebook stranicu sa koje možete pratiti sve novosti sa Omizio bloga.