Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> NCQuickDismiss Cydia Tweak – Privremeno ugasite iOS 5 banner notifikacije
NCQuickDismiss

NCQuickDismiss Cydia Tweak – Privremeno ugasite iOS 5 banner notifikacije

Mislim da smo se svi preporodili kada je Apple napokon promijenio pop up notifikacije, te ih zamijenio sa notification centrom i banner notifikacijama u iOSu 5.

Banner notifikacije su dizajnirane da vam pokažu što se događa u pozadini, bez potpunog prekidanja onoga što radite na uređaju, ali su ponekad previše spore pri zatvaranju.

Neki dan sam se ponovo navukao na igru Plants Vs. Zombies. U jednom od višesatnih maratona sam primijetio da mi brojne banner notifikacije prilično smetaju za vrijeme igranja ove igre, jer za vrijeme trajanja notifikacije ne mogu kliknuti na određene biljke, lopatu, sunca i druge ikonice koje se nalaze pri vrhu.

Ako ne razumijete o čemu pričam, onda niste igrali Plants Vs. Zombies, što znači da trebate prestati čitati o ovom tweaku i trk u App Store po PVZ. Jedna od najboljih iOS igara svih vremena.

Odmah sam se zapitao postoji li neki tweak, koji će mi dozvoliti da privremeno poništim banner notifikacje na lakši i brži način.

NCQuickDismiss je tweak koji upravo to i radi. Poništava trenutne banner notifikacije da biste  se brže mogli vratiti onome što radite, kao na primjer igranje PVZ.

NCQuickDismiss vam doda mali ‘x’ znak u gornjem desnom uglu, koji možete kliknuti da biste poništili notifikaciju i vratili se svojoj igri. (ili što god već radili)

” Poznato mi je da notifikacije možete ugasiti tako što napravite swipe, sa ljeva na desno preko bannera, slično kao kada želite izbrisati email, međutim za vrijeme igranja igre ovo je extra potez koji baš uvijek ne uspije, često završi potpunim prekidanjem igre i odlaženjem u drugu aplikaciju koja je poslala notifikaciju”

Znam da je ovo jako mali tweak, ali je prilično koristan, siguran siguran da bi mogao pomoći i drugima pri igranju nekih drugih igara.

Na vama je da odlučite da li vam je potreban ili ne. NCQuickDismiss možete naći u BigBoss repou potpuno besplatno.

 • nitko

  PA MOŽEŠ UGASITI TE BANERE ZA SVAKU APLIKACIJU POSEBNO

  • To znam, ali poenta nije da se potpuno ugase vec sam da se brze zatvori banner notifikacije.

 • Lakii

  ako ocete da vam se sto brze zatvori samo povucite prst na desnoo preko banera i maknuce se odma taj x je meni glup

  • Ocigledno nisi procitao post. Haj dobro, nije za tebe. 

 • Type25

  mene zanima kako na iphone 4s maknut poruku za propušteni poziv
  sa pozadine… znači da mi ne piše tko me zvao kad propustim odgovoriti na poziv ? ?

 • slim

  Nije baš povezano,dali je tko koristio StartDail cydia tweak(free) uklanja govornu poštu iz phone app, i namješta što želiš prvo kad otvoriš phone kontakti, nedavno, tipkovnica. Instaliro sam i reinstaliro ali nikako da mi makne tu govornu poštu nekoristim ju,a često stisnem na nju bez veze. Imam 4. i 421ios inače tweak ja za IOS 4 i 5, ako je netko uspio to riješti bio bih zahvalan na pomoći