Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> NetworkList Cydia tweak – Pogledajte listu svih WiFi mreža (sa lozinkama) kojima ste pristupili
iphone-wifi

NetworkList Cydia tweak – Pogledajte listu svih WiFi mreža (sa lozinkama) kojima ste pristupili

Teško je poreći da postajemo sve više ovisni o našim mobilnim uređajima. Dok pijemo kavu sa društvom svi moramo provjeriti Facebook, poslati neki mail, okačiti fotku sendviča kojim se gušimo. Objekti koji ne nude besplatan WiFi počinju se zaobilaziti u širokom luku. Dosta tih WiFi mreža zaštićeno je lozinkom. Što učiniti ako ste zaboravili lozinku neke mreže, a potrebna vam je kako bi je proslijedili prijatelju? Instalirati novi NetworkList tweak sa Cydiae.

iOS nam sam po sebi nikad nije nudio mogućnost da pogledamo listu WiFi mreža na koje se naš uređaj spajao, kao ni pripadajuće lozinke. Ovaj tweak dodaje novi odjeljak u WiFi postavkama pod nazivom “Known Networks.” Tapnete li na njega možete do mile volje pregledavati listu mreža na koje ste se spajali i dijeliti drugima njihove lozinke. Cijela stvar izgleda kao su je tu stavili sami Appleovci a pojedine mreže možete sasvim lako brisati sa liste svajpanjem sa lijeva na desno ili putem “Edit” gumba na vrhu.

Reći ću vam samo da mi je NetworkList (u protekla 24 sata) već bio od koristi nekoliko puta. Preuzeti ga možete potpuno besplatno sa BigBoss repoa. Recenzije drugih pomena vrijednih tweakova pogledajte u nastavku: