Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Nightmode9 tweak – Pravi noćni režim rada za iOS
nightmode9-3

Nightmode9 tweak – Pravi noćni režim rada za iOS

Korištenje jarko osvjetljenog zaslona u mračnom okruženju je štetno i bolno za vaše oči. Iz tog razloga pojedine aplikacije imaju takozvani noćni režim rada kada potamne sučelje, ali to je samo polovično rješenje. Bilo bi mnogo bolje da je sam Apple u iOS ugradio noćni režim rada koji bi radio u svim aplikacijama i cjelovitom iOS sučelju. Tom idejom poslužio se i kreator odličnog novog tweaka pod nazivom Nightmode9.

nightmode9-2

Istina, ovdje se ne radi o prvom tweaku koji je pokušao donijeti night-mode iskustvo na iOS, ali je sigurno najbolji. Nije malen zadatak upregnuti ovakvu značajku da radi na cijelom sučelju i sa svim aplikacijama pa ni ovaj nije savršen, ali je prilično dosljedan. Pohvalno je to da tweak radi odmah po instalaciji. Pojedine opcije možete, naravno, prilagoditi iz odjeljka u Settings aplikaciji, ali rezultat je više nego prihvatljiv od starta.

nightmode9_hyiscreen2

Postavke koje podešavate se mogu primjeniti u globalu, ali se mogu određivati i za svaku aplikaciju posebno. Dostupno je čak više boja kao što su Amethyst, Sunset, Celestial, Rainforest ili High Contrast a svaka donosi poseban ugođaj na iOS sučelje a na vama je da odaberete onu koja najviše odgovara vašim očima.

Developer se zaista potrudio da ponudi odličan tweak sa mnoštvom opcija i cijena od 0.99$ je više nego opravdana. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija. javite nam kako vam se dopada.