Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> NoBanner tweak onemogućuje notifikacijske banere kad gledate video
nobanner-feat

NoBanner tweak onemogućuje notifikacijske banere kad gledate video

iOS notifikacijski baneri su odlična stvar sve dok vas ne počnu smarati onda kad na svom iUređaju gledate neki video sadržaj. Ne samo da vam vizuelno poremeti ugođaj već i zvuk sa samog videa priguši i tako vam efikasno počupa živce. Ako je vaš iPhone ili iPad jailbreakan, sada postoji rješenje i za taj problem – novi NoBanner tweak.

Tweak radi na taj način da potiskuje notifikacijske banere dok vi gledate neki video. Po instalaciji ćete u Settings aplikaciji otkriti još jedan odjeljak iz kojeg možete prilagođavati ovaj tweak gdje pored gumba uključivanje i isključivanje tweaka možete odrediti aplikacije kojima će biti dozvoljeno da prikazuju notifikacijske banere, da dozvolite samo vibraciju za notifikacije i slično. Podešavanja su efektivna istog momenta te nije potreban respring uređaja. Sve notifikacije koje zbog ovog tweaka propustite moći ćete poslije pregledati iz centra za notifikacije.

NoBanner-Prefs-2

NoBanner tweak će biti od koristi svima onima koji konzumiraju video sadržaje na svom iPhoneu na redovnoj bazi. Preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija po cijeni od 1$. Kako vam se dopada?