Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> NoLockScreen Cydia Tweak – Izbrišite lock zaslon ako vam ne treba
nolockscreen1

NoLockScreen Cydia Tweak – Izbrišite lock zaslon ako vam ne treba

Kao što smo i obećali, nastavljamo sa našim serijalom „ Greatest Hits Of Cydia.“

Sigurno ste se i sami više puta našli u situaciji u kojoj ste pomislili da je otključavanje zaslona na vašem iUređaju pravi davež. Većina modernih smatphone platformi ima manje ili više sličan lockscreen koji spriječava slučajnu manipulaciju kad je uređaj u džepu ali zar ne bi bilo lijepo kada bi imali mogućnost da ga se trajno riješimo? Ako vam je vaš iPhone jailbreakan onda ta solucija i postoji.

Upoznajte NoLockScreen, tweak pomoću kojeg će te zaobići famozni „slide to unlock.“ Sve što trebate učiniti je pritisnuti Home ili Sleep gumb a uređaj će (umjesto da vam pokaže lock screen) vas odvesti direktno na Home Screen. Ovo je praktično ako svoj uređaj koristite konstantno a prilike vam nalažu da svako malo otključavate i zaključavate zaslon (ubitačan i naporan dan u uredu, često SMSanje u pauzi između poslova). S druge strane, ako imate potrebe za više sigurnosti te koristite lozinku za otključavanje zaslona ovaj tweak definitivno nije za vas.

NoLockScreen se može potpuno besplatno instalirati putem Cydiae a kompatibilnost sa iOS 5 nije upitna. Pogledajte i kratku prezentaciju na YouTube.

 • davor

  imam pitanje imam iphone 4s od 16gb,kad sam ga spojio na i tools pise da
  mu je sistem kapacitet 1.15gb.. zauzeto 900 a slobodno 200,manje vise..
  sta mu je toliko zauzeto,imam par igrica,zepelin,my alarm,itd. nista
  puno,gak imam 11gb slobodnog u iphone. sta ce biti kad ga napunim?

  • Posalji nam screenshot.

   • davor

    neznam gdje,pa sam poslao na vasu stranicu na Fejsu. tamo sam postavio 2 slike pa mi ovde odgovori ako nije frka…

    • System kapacitet je systemska particija za iPhone iOS operativni sustav. To je obicno do 2GB velicine. Tako je svima i to ne trebas dirati. Ostatak 11GB je slobodan prostor. Taj ce ti se dio smanjivati kako dodajes slike, videa, igre, apove itd. Sve ti je kako treba.

     • davor

      ok.hvala puno

     • davor

      imam pitanje,radio sam restore na iphone3,i na kraju mi izbaci gresku,i sad na iphoneu stoji slika da spojim iphone sa i tunson,kad spojim kaze da uradim restore. to sam i radio pa izbacio gresku. sad mi neda da uradim,kadkliknem na restore izbaci prozorcic i piseprvo uradi restore…

     • jel moze mala pomoc…imam iphone4..uradio sam update na 5.1.1 bio je na 5.1…sad mi je zakljucan baseband…prijatelj mi je pokusao pomoci i kaze da mi je prodavac (kupljen je u svici) zakljucao i da je nemoguce otkljucati..ima li kakve nade..pomozite please…

     • Ako si podigao baseband na 511 inacicu onda samo preko fabrickog unlocka ili putem gevey kartice. Sve ovisi o basebandu. Imas sve sto ti treba pod unlock sekcijom pa malo procitaj.