Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> NoSlowAnimations Cydia tweak – Ubrzajte iOS 7 uređaj
iOS-7-anim

NoSlowAnimations Cydia tweak – Ubrzajte iOS 7 uređaj

Svojim animacijama iOS 7 vam želi stvoriti privid dubine. Dodamo li na to efekat paralakse krajnji rezultat je sustav koji “življi” no ikad. S druge strane, mnogi se žale na animacije iz prostog razloga što im jednostavno djeluju sporo. Ako se i vi ubrajate u ovu grupu, NoSlowAnimations tweak sa Cydiae vam može pomoći.

Po instalaciji tweaka nećete pronaći nikakve dodatne opcije za prilagodbu brzine ili slično, tweak odmah počinje sa radom. Nakon par osnovnih radnji kao što su otvaranje/zatvatanje aplikacija, App Switchera primjetit ćete da su animacije vidno brže. Koliko brže? To je objektivno teško procijeniti. Sam developer tweaka, Marco Singhof, kaže kako je efekat još bolji ako u opcijama isključite paralaksu (reduce motion), ali vjerujem kako ćete se složiti sa mnom da to kvari sam dojam iOSa 7 (još da nije dosadnog zumiranja pozadine). Jeff Benjamin sa iDownloadBloga snimio je i prikladan video u kojem možete dobiti dojam o efektima ovog tweaka:

NoSlowAnimations je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repoa. Kako vam se čine ubrzane animacije?

 

 • Antonio Filipovic

  kad instaliram taj twek,prvu aplikaciju koju otvorim otvori ju jako brzo ali cim izadem iz nje mob se restarta i tad vise ne radi do sljedeceg respringa i onda opet ispocetka
  zasto?

  • Tatko

   ja sam je upravo stavio na ipadu i iph4 i za sada sve fercera odlično, ubrzanje je evidentno, čak sam ponovo uključio paralax. probaj da reinstaliras tweak ili da isključiš neku temu ako ti je aktivna u winterboardu.

 • opet tatko

  Fakeclockup je bolja, možete birati brzinu animacija.