Friday, 23 October, 2020
Home >>> Cydia >>> Notification Killer tweak – Riješite se svih notifikacija u jednom potezu
notificationkiller-feat

Notification Killer tweak – Riješite se svih notifikacija u jednom potezu

Zar jednostavno ne volite kada naziv tweaka objasni cijelu situaciju? Danas vam predstavljamo Notification Killer tweak koji neće učiniti da vaš iPhone levitira u bestežinskom prostoru, ili se kao Bumblebee transformira u drečavo žuti Camaro. Ovaj tweak će vam dati mogućnost da sve notifikacije iz centra za notifikacije počistite u jednom potezu.

Svi smo bili u onoj situaciji kad se notifikacije gomilaju a mi nismo ni pod razno raspoloženi da priznamo njihovo postojanje. Neke od njih će se tako zavući u centar za notifikacije sve dok ih jednu po jednu ne počistimo. Srećom, sada ima i jednostavnije rješenje. Notification Killer radi na taj način da zadržite prst na nekom od tabova u centru za notifikacije (Today/All/Missed za iOS 7 ili Today/Notifications u iOS 8). Nebitno koji tab odaberete, bio na vašem uređaju iOS 7 ili iOS 8, nesnosne notifikacije će nestati.

Po instalaciji nećete pronaći nikakve mogućnosti prilagodbe za ovaj tweak, a realno, one nisu ni potrebne. Možete ga besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija. Javite nam kako vam se dopada.