Thursday, 29 October, 2020
Home >>> Cydia >>> NotifyMeAgain Cydia tweak vam pomaže da nikad više ne zaboravite važne notifikacije
NotifyMeAgain-feat

NotifyMeAgain Cydia tweak vam pomaže da nikad više ne zaboravite važne notifikacije

Haos, trka i panika! Posla imate preko glave i vrlo je vjerovatno da ćete notifikacije koje pristižu na vaš iPhone ukinuti po dolasku te kasnije na njih zaboraviti. Da vam se ne bi desilo da zaboravite na važnu poruku tu je novi Cydia tweak NotifyMeAgain.

Nomen est omen, pa već slutite zadaću ovog tweaka. NotifyMeAgain će vam prikazati notifikaciju ponovo nakon određenog vremena. Cijeli princip rada istovjetan je snooze opciji na satovima. Tweak radi na principu svajpanja na pristiglu notifikaciju. Ponuđene opcije su svajp prstom po notifikaciji na lijevu ili desnu stranu čime određujete vrijeme ponovnog prikazivanja.

NotifyMeAgain-preferences

Postavke se, naravno, vrše iz NotifyMeAgain odjeljka u Postavke aplikaciji. Tu ćete pronaći obligatorni prekidač za paljenje/gašenje tweaka ali i postavke za opcije timera za lijevi ili desni svajp na notifikaciju. Dijapazon ponuđenih vremena je dosta širok pa možete odabrati sve od jedne minute pa do više sati. Veća praktičnost leži u tome da zbog postojanja lijevog i desnog svajpa možete postaviti dva različita vremena, te u momentu pristizanja notifikacije odrediti ono koje vam više odgovara.

NotifyMeAgain je odličan tweak ne samo za radoholičare, a besplatno ga možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Kako vam se dopada?