Monday, 26 October, 2020
Home >>> Cydia >>> NowNow Cydia tweak – Stavite novu Google Search aplikaciju umjesto Siri
nownow

NowNow Cydia tweak – Stavite novu Google Search aplikaciju umjesto Siri

Analitika nam kaže da je jedan od najpopularnijih članaka u posljednje vrijeme upravo onaj o izmjenjenoj Google Search aplikaciji. Reakcije su većinom pozitivne što malo ublažuje gorak okus u ustima nastao od gotovo tri mjeseca čekanja da Apple konačno odobri taj update. Nakon tjedan dana korištenja nisam promijenio mišljenje te i dalje ovo smatram odličnim potezom.

Hvaljena Google Now funkcionalnost sada vam može biti bliža nego ikad zahvaljujući NowNow tweaku iz Cydiae. Umjesto da pretražujete redove i redove raznih ikona kako bi pronašli onu od Google Search aplikacije, ovaj tweak daje vam mogućnost da je pokrenete pomoću neke Activator geste. Naravno, možete podesiti da to bude duži pritisak na Home gumb što je inače komanda kojom se pokreće Siri. Biranje odgovarajuće komande za pokretanje je i jedina mogućnost prilagodbe ovog tweaka koju ćete naći u Settings aplikaciji.

Ovaj besplatan tweak koji možete pronaći na BigBoss repozitoriju daje vam još jedan djelić utjehe ako nemate Siri na raspolaganju.

 • Ovo ce biti odlicna alternativa svim onima koji su cekali neki dobar hack za Siri na starijim uredjajima. Iako ne mozete slati poruke i otvarati aplikacije sto se tice internet searcha Google Voice Search je i bolji i brzi od Siri.

 • DjBeNI

  Je li ikako moguce upalit glasovne odgovore na 3gs-u?? Rezultati mi se normalno pojavljuju, ali program ne prica :D

  • DjBeNI

   Ok…treba stavit na English(US)

 • damirije

  da li to radi na iphone 4
  nemogu to naci na big boss repositoriju.skinuo sam google voice search a na cydia mi ne nudi nownow

 • micwhr

  Na app store-u imate odličan i besplatan ˝dragon search˝, jednostavan, brz i razumi hrvatski. Mislim da je od proizvođaća famoznog siri-ja.

 • Da taj siri port postoji odavno ali ne radi bas kako treba. Bar ne meni. Ili radi 100% ili to nije siri. Ja cu ostaviti ovaj URL po ko hoce neka proba.

  • Ispricavam se sto sam dva puta postao, neka greska je bila, da li je to siri il nije, ne znam reci, ali samo znam da radi perfektno, samo opet naglasavam ne treba aktivirati siri u vecernjim satima jer im je server preopterecen tada..Pozz