Monday, 16 May, 2022
Home >>> Cydia >>> OneHandWizard je najbolji Reachability tweak
OneHandWizard-feat

OneHandWizard je najbolji Reachability tweak

Svi se slažu kako je Reachability opcija, iako daleko od savršene, pojedinim korisnicima potrebna na njihovim iPhone 6 i 6 Plus uređajima. Njenu funkcionalnost mogu popraviti razni jailbreak tweakovi koji se trenutno nalaze u ponudi a nakon što smo vam prošlog tjedna predstavili MyReachability, danas je red na jedan od najboljih Reachability tweakova – OneHandWizard.

OneHandWizard-Preferences-1024x803

Nakon instalacije tweak se pokreće dvostrukim dodirom na Touch ID senzor baš kao i Reachability. Prvo što će vam upasti u oči je činjenica da OneHandWizard prikazuje cijelo iPhone sučelje na zaslonu, ali umanjene veličine, što znači da ćete imati pristup svim uglovima i svim dijelovima aplikacije i Home Screen-a. Sučelje se lako može prebaciti sa desne na lijevu stranu (i obrnuto) i to svajpanjem po crnoj površini sa njegove strane. Sama veličina sučelja se može prilagođavati povlačenjem po uglu aplikacije tako da je ovo uistinu rješenje koje će odgovarati svakoj ruci.

OneHandWizard-3-1024x907

Tweak ima još jedan as u rukavu a to su komande koje se inače zadaju hardverskim tipkama: pojačavanje, smanjivanje, zaključavanje zaslona, screenshot ili gašenje tonova. Do ovih komandi može se doći kada se tapne na virtuelni gumb u vidu tri crtice koji se nalazi u donjoj strani zaslona, odmah pored umanjenog sučelja.

Činjenica da se radi o (vjerovatno i trenutno) najboljem Reachability tweaku se odražava i na njegovu cijenu koja iznosi 3,99$. S obzirom na brojne opcije opravdanje je lako naći a njegovi korisnici tvrde da vrijedi svakog centa. Odluka o nabavci, kao i uvijek, ostaje na vama.

 

Image credits: iDownloadBlog