Thursday, 24 September, 2020
Home >>> Cydia >>> OS Experience tweak – iPad multitasking na desktop nivou!
OS-Experience-feat

OS Experience tweak – iPad multitasking na desktop nivou!

Istina je da tableti polako mijenjaju prijenosna računala nešto manje zahtijevnim korisnicima orijentiranim na surfanje, interakciju na društvenim mrežama, gledanje video sadržaja i slično. Apple se voli pohvaliti kako svojim iPadom pokreće post-PC eru u računarstvu ali činjenica je da, pored svih svojih prednosti, iPadu i dalje nedostaju određeni detalji koji bi produktivnost na ovom uređaju približili nivou klasičnog računala.

Višeprozorno korisničko sučelje je jedna od tih stvari koje Apple još ne planira uvesti u iOS. Nepravda se može ispraviti fantastičnim novim tweakom po imenu OS Experience. Tweak koji je napravio Evan Swick sasvim sigurno je jedan od najznačajnijih ove godine. Njegovo rješenje daje vam mogućnost da na svom iPadu koristite više prozora sa aplikacijama u isto vrijeme.

OS-Experience

Tako možete tražiti neki detalj na internetu dok gledate film, odgovarati na poruku dok tražite neki podatak među svojim mailovima, i što god drugo vam palo na pamet. OS Experience radi iznimno dobro, bez zastajkivanja a korisničko sučelje skupa sa prilagođenim App Switcherom djeluje kao da su na njemu radili sami Appleovci. Mnoge kolege imaju samo riječi hvale za ovaj tweak te polako postaje jasno da ima potencijal da naveliko olakša vaš život sa iPadom bez obzira na to koliko ga često koristili.

Mnogi će vidjeti nedostatak u cijeni od 9.99$ ali ona je u potpunosti opravdana ogromnim potencijalom koji ovaj tweak može ispuniti. Ukoliko ste zainteresovani možete ga preuzeti na BigBoss repozitoriju. Jeste ga već oprobali na svom iPadu?

 

Image credits: RedmondPie