Saturday, 17 April, 2021
Home >>> Cydia >>> Otvorite Centar za Notifikacije na lock zaslonu putem Bulletin tweaka
bulletin-main

Otvorite Centar za Notifikacije na lock zaslonu putem Bulletin tweaka

Centar za notifikacije jedna je od novih korisnih funkcija iOSa 5, ali jedan od problema koje sam otkrio od samog početka, je bio taj što se centar nije mogao otvoriti sa lock zaslona. Ukoliko ste željeli nešto pogledati na brzinu morali ste i dalje otključavati uređaj, ili kupiti jedan od skupljih tweakova kao IntelliscreenX.

Srećom Cydia developer, Ma Jun je napravio novi tweak koji vam dozvoljava da otvorite centar za notifikacije sa samog lock zaslona za samo $0.99.

Tweak radi odlično na mom testnom iPhonu 4 i iPhone 4S. Naravno da biste koristili ovaj tweak potreban vam je uređaj na iOSu 5 koji je jailbreakan.

Jailbreak Upute.

Volite li često pogledati prognozu vremena ili svoje podsjetnike preko centra za notifikacije, onda je bulletin za vas. Bulletin možete naći na BigBoss Repou.

Zanimaju li vas tri druga tweaka vidljiva na slikama; SlideToMod koji vam dozvoljava da napišete bilo što u slide to unlock bar, ColoredKnob koji vam dozvoljava da obojite strelicu za otključavanje u bilo koju boju i Custom NC Background koji vam dozoljava da stavite bilo koju sliku kao pozadinu u centar za notifikacije.

 • Boy

  Ovo se dugo cekalo :)
  Zasto sve tako jednostavne fore mojaju biti dodatni tweakovi, a ne dio ios-a?! Ja recimo volim personalizirati iPhone i bas zbog toga i radim jailbreak, pa mi nije jasno kako ejpl misli zadrzati korisnike na tako skupom uredjaju kada je puno toga zakljucano…

 • Matej Srdjak

  tražim tu pozadinu passata već danima, mi možete dati link ili reči di ste skinuli ? 

 • Ali

  Ovo radi IntelliscreenX sto godina.