Sunday, 19 September, 2021
Home >>> Cydia >>> Ovaj tweak daje vam iOS 8 opciju brzog odogovora na poruke već sada
interactive-notifications

Ovaj tweak daje vam iOS 8 opciju brzog odogovora na poruke već sada

Opcija brzog odgovora na poruku, bez ulaska u aplikaciju poruka, je jedna od onih stvari za kojima godinama čeznemo. Appleovci su se konačno smilovali pa ćemo tu opciju konačno dobiti sa iOS 8 ove jeseni bez oslanjanja na razne jailbreak tweakove.

biteSMS i (u posljednje vrijeme) Auki su bili tweakovi kojima su se obraćali vlasnici jailbreakanih iUređaja kako bi mogli odgovarati na poruke bez ulaska u samu aplikaciju. Sada se na Cydiai pojavio novi igrač, tweak Interactive Message Notifications, a zanimljiv je zbog činjenice da više nego solidno kopira iOS 8 opciju brzog odgovora koju je Apple nedavno predstavio na WWDCu.

Tweak se ne isporučuje ni sa kakvim mogućnostima prilagodbe te sa korištenje počinjete odmah po instalaciji. Kada vam stigne poruka potrebno je svajpnuti po notifikaciji na dole i pojavljuje se mogućnost brzog odogovora. Interactive Message Notifications radi bez problema a nudi se po cijeni od 0,99$. S druge strane uvijek imate opciju konkurencije tipa Auki ali i čekanja do jeseni kada će izaći iOS 8 i kada ćete ovu opciju dobiti besplatno, ugrađenu u sam operativni sustav.

 

Image credits: iDownloadBlog