Thursday, 21 December, 2017
Home >>> Cydia >>> Pages+ Cydia tweak – Nova obleka za vaš Home Screen
pagesplus

Pages+ Cydia tweak – Nova obleka za vaš Home Screen

Jailbreak za iOS 6.X gotovo sigurno izlazi u nedelju te se čini kako je ova vijest pojedine developere navele da sa blogosferom podijele vijesti o projektima koje dovršavaju. SBCoders, tim koji je odgovoran za odlični Auxo tweak objavio je podatke o novom tweaku koji će se uskoro naći na Cydiai – Pages+.

Ovaj tweak daje vam mogućnost da svaku pojedinačnu stranicu na Home Screenu prilagođavate svojim željama i potrebama. Na izboru su vam dvije mogućnosti: aplikacije iznad docka možete uokviriti u virtuelnu karticu čiji će izgled učiniti se poznato korisnicima tweaka MultiflOw, dok je druga opcija biranje pojedinačnih i različitih pozadina za svaku stranicu zasebno.

Same mogućnosti prilagodbe su široke. Odlučite li se stranice „presvući“ u kartice moći ćete mijenjati boju kartice, transparentnost, kako bi je što bolje prilagodili svojoj pozadini. Ukoliko vam to nije dovoljno promjene, sve što trebate učiniti je tweak podesiti u wallpaper mode koji će za svaku stranicu postaviti drugačiji wallpaper a tweak se u startu isporučuje sa nekoliko paketa sa pozadinama koje su tematski određene (space, seasons..) a dodatne pakete moći ćete preuzeti sa Cydiae.

Ono što nas je pozitivno iznenadilo je činjenica da će Pages+ tweak biti kompatibilan sa tweakom Barrel te ćete moći oba iskoristiti kako bi došli do nekih stvarno maštovitih ideja za vaš Home Screen.

SBCoders još nisu odlučili po kojoj će se cijeni nuditi ovaj tweak (spominje se 0.99$ i 1.99$) a ne sumnjam kako će svoju vrijednost u novcu višestruko opravdati. Koji tweak jedva čekate da instalirate kad jailbreakate svoj novi iUređaj?

 • Srecko

  Moze te li da napistete post o tome kako kupiti tweak na cydia u zemlji koja nema paypal ?

 • Sly

  Nevjerojatno je i tužno da na vasoj stranici namjenjenoj IUredajima nije moguće, na Ipad2 uređaju, reproducirati ovaj i ostale video uratke koje postavljate

  • To je nesto do tebe. To ovisi ako je video u flašu ili nije. Ovaj nije i trebao bi ga vidjeti normalno na svim iOS uređajima.

  • Ja

   Imam iPad 3 i sve videe vidim savrseno