Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> PaperLock – još jedan tweak za promjenu lock screena
paperlock5

PaperLock – još jedan tweak za promjenu lock screena

Tweakovi kojim možete modifikovati lock screen zaista ne prestaju pojavljivati se na Cydiai. Prošli put sam vam pokazao HTCLock, zanimljiv i dizajnom (za iOS) nekonvencionalan tweak a danas je na redu još jedan u sličnom maniru – PaperLock.

PaperLock mogao bi biti lakše probavljiv zbog činjenice da je on varijacija na dobro poznatu “slide to unlock” temu. Umjesto klasične animacije slidera ovdje je animacija koja oponaša okretanje stranice u knjizi. Na izboru su nam tri dizajnerske varijacije: flaster, plastična folija a možda i najzanimljivija je animacija je okretanje cijele stranice. Nadamo se da će developer u skorijoj budućnosti dodati još nekoliko animacija a što se tiče same vizualne kvalitete postojećih animacija u ovom tweaku, ona je zaista više nego zadovoljavajuća.

Cijena od 2.99$ je pozamašna za tweak ovog tipa i ne sumnjam da će odbiti određeni broj kupaca. To bi se moglo promijeniti ako budu dodane nove animacije jer bi se tako dobilo više vrijednosti za novac. Pogledajte i  “Fold to Unlock” kao besplatnu alternativu.