Sunday, 8 October, 2017
Home >>> Cydia >>> Photo Organizer Cydia tweak – Lakši način da upravljate fotkama na svom iUređaju
photoorganizerbanner

Photo Organizer Cydia tweak – Lakši način da upravljate fotkama na svom iUređaju

Ukoliko na vašim iUređajima u svakom treuntku držite veću količini fotki sigurno ste poželjeli da ih organizujete na nešto lakši način. Već godinama dreljimo u zaslone naših iOSom pokretanih napravica i pitamo se zašto Apple ne oplemeni Photos aplikaciju sa još nekoliko dodatnih opcija koje bi nam olakšale život. Ubrajate li se u ponosne vlasnike jailbreaknih uređaja onda za vas imamo rješenje – Photo Organizer Cydia tweak.

Pogađate, ovaj tweak će u Photos aplikaciju ubaciti još nekoliko mogućnosti. Photo Organizer omogućit će vam da u samom albumu pomjerate fotke, tj. da mijenjate njihov položaj i pomjerite ih baš tamo gdje smatrate da pripadaju. Kako? Kada ste već otvorili neki album, potrebno je da tapnete na opcijski gumb u donjem lijevom uglu te da tapnete na neku od fotki i držite je. Sada ćete moći da je pomjerite na bilo koje mjesto u albumu i tako napravite neki vama logičan slijed.

photoorganizer4

Ovaj tweak olakšat će vam i označavanje većeg broja fotki. Kada tapnete na pomenuti gumb u donjem lijevom uglu fotke ćete moći označavati sa dva prsta od jednom što će ubrzati taj proces i skratiti vrijeme koje vam je ranije bilo potrebno da označite nekoliko sličica.

Još jedna korisna opcija je premještanje fotki iz Camera Roll u bilo koji album. Bitno je napomenuti da se ovdje ne radi o kopiranju. Jednom kada fotku iz Camera Roll prebacite u željeni album, mirne duše ćete moći da je obrišete iz Camera Roll a da se fotka ne obriše iz albuma u koji ste je smjestili.

Na kraju ću vas još jednom obradovati, Photo Organizer je besplatan tweak i kao takav nudi stvarno pregršt opcija. Što još čekate? Trkom na Cydiau i preuzmite Photo Organizer na vaš uređaj.

 • c0ppo

  Odlican tweak, hvala na ovome i sve pohvale autoru. 2 iPhonea, iPad2 + rMBP sada uz pomoc ovog tweaka + PhotoSync aplikacije cine cuda. Prejednostavno za upravljanje i sinkronizaciju slika.

 • robee

  Konacno nesto za bolji rad sa foto!! Zasto je samo toliko dugo trebalo cekati da netko napravi ovo :) Sve pohvale autoru!!

 • Flash944

  Nema toga na Cydii!?

 • m84

  Zanima me kako mogu u galeriji videti kojeg datuma je slika slikana i detalje o njoj npr. velicinu slike?
  I kako sliku umanjiti za npr. 40%?
  Postoji koja aplikacija za to?
  Mob je 4S i nije jailbreakan :)

  • Ђорђевић

   За ово прво Photo Info цидија твик…

   • m84

    ?
    :)

 • Imam jedno pitanje. Sve to ok i puno pomaže, ali da li se šta dogodi kada se uninstallira taj tweak nekada sa moba? Da li će slike ostati u albumima i cam rollu kako smo namjestili kad je tweak postojao ili?
  Lp

  • Aj neki odgovor. Omizio?

   • Kile_Omizio

    Slike će ostati u albumima u koje ste ih smjestili ali raspored koji je pravljen u Camera roll vratit će se u prvobitno stanje.

 • Vince

  zasad oni koji imaju iosa 7 sa trenutnim novim popto organziratorima 7 iosa nista neradi???