Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> PictureMe dodaje iPhone kameri Timer i Rapid Shot funkcije
PictureMe

PictureMe dodaje iPhone kameri Timer i Rapid Shot funkcije

PictureMe Cydia tweak daje mogućnost iPhone kameri postavljanje timer i rapid shot funkcije uz iOS 4.2 ili novijem.

Nedavno sam bio u društvu s prijateljima gdje smo željeli zabilježiti prigodan trenutak fotografijom s iPhonea, no onda se pojavio maleni problem, da bi bili svi prisutni na fotografiji netko nas je morao fotografirati, no u tom trenutku to nije nitko mogao odraditi već je jedan od prijatelja morao slikati ostatak društva. Zašto vam ovo govorim? Iphone kamera nema mogućnost određivanja vremenskog odbrojavanja do shota i jedina mogućnost da bi vi npr. bili na slici s vašim društvom je da vas netko drugi slika. Par dana nakon što sam se zapitao zašto već nema rješenja za ovaj problem, u Cydia-i sam pronašao jednostavno rješenje. PictureMe Cydia tweak autora InfectionFX & FilippoBiga kojeg možete pronaći na BigBoss sourceu po komercijalnoj cijeni od $1,99 dostupan je svim korisnicima iPhone-a uz minimalno iOS 4.2.

Kako bi koristili PictureMe Cydia tweak potrebno je da vaš iPhone bude jailbreakan te da ga pokreće minimalno iOS 4.2. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Tweak dodaje malenu oznaku u obliku strelice s kojom prilikom odabira otvarate postavke timera, vremenskog perioda za isti koje se može postaviti u rasponu od min. 1 do max. 25 sekundi. Također Rapid Shot funkcija omogućuje slikanja više fotografija uzastopno, odnosno max. njih 5.

*Napomena: Funkcije Timer i Rapid Shot nemaju mogućnost istovremenog rada.

Zaista, tweak koji će biti potreban svakom korisniku iPhonea. Pogledajte kako PictureMe zapravo izgleda u praksi.

Omizio.com svakoga dana možete pratiti i putem Facebook ili Twitter stranice.

Image credit: ijafri.com

 • Dinkoperisic

  7.0 MPX besplatna Aplikacija sa stora takodjer ima vremenski okidać.
  Ja sam nedavno takodjer imao slican problem pa se sjetih da ima timer ta applikacija. Super fotke!
  Za one koji skidaju appove sa legalnog stora!!!

  • Stojan Cvitković

   za razliku od te i slicnih na appstoru, PicturMe se integrira u postojecu aplikaciju kamere

 • Neno

  Dali netko zna koji je Lock screen sa videa.
  Hvala

  • SlideAway, no još uvijek nije dostupan za ostale korisnike u Cydia-i. Trenutno ga koriste samo beta testeri koji rade na njemu, a uskoro bi po svemu sudeći trebao biti izbačen. Informacije o tome na sljedećem linku: http://modmyi.com/content/4479-slideaway-releasing-soon.html 

   • Darko Vančina

    SlideAway je od sada dostupna na Cydia… ;)