Thursday, 21 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Pinch to Unlock Cydia Tweak – Otključajte zaslon “štipkanjem”
pinchtounlock1

Pinch to Unlock Cydia Tweak – Otključajte zaslon “štipkanjem”

Nije prvi put da vam nudimo alternativu za “slide to unlock” otključavanje zaslona. Bio je tu StyleUnlock, Unfold, PaperLock i mnogi drugi a danas vam donosimo nešto još jednostavnije, Pinch to Unlock.

Što je pinchanje ili štipkanje zaslona? Za sve koji ne znaju, to je isti pokret kojim, na primjer, radite zoom nekog sadržaja u Safari pregledniku na svome iPhoneu. Isti taj pinch sada možete iskoristiti da otključate vaš zaslon. Nakon instalacije nemate nikakve mogućnosti prilagođavanja kroz Settings aplikaciju nego tweak odmah postaje aktivan i dozvolja vam da zaslon otključate na ovaj način. Slide to unlock i dalje ostaje tu što je pametno smišljeno za slučaj da nešto pođe po zlu.

Lično sam našao samo jedan nedostatak u ovoj priči. Naime, praktično je pinchnuti zaslon kada vam iUređaj počiva na površini stola jer ako ga držite u ruci bit će vam potrebna ona druga da napravite potrebni pokret dok stari slider možete samo kliznuti palcem. Ipak, Pinch to Unlock je besplatan tweak tako da svako može za sebe da oproba koliko će mu odgovarati.

 • maki

  bez veze

 • maki

  bezbroj tweakova glupavih, koji od iPhonea prave kretenski android i podsjecaju na nesto sto nema veze sa Apple pravcom, jednostavno kad drzim u ruci takav mob kao da nije iPhone kad vidim teme nelke koje ljudi stavljaju sa rasipanjem svjetlosti, ikone ostrih rubova… ma odvratno bas kao i ovaj free tweak

  • Mozes gledati naravno na taj nacin. Ja osobno gledam na nacin da je sve
   moguce na iPhoneu te da korisnik moze odluciti sto zeli a sto ne.
   Naravno ima stotine tupavih twekova medjutim svatko trazi nesto drugo.
   Tweakovi su napravljeni za miliune korisnika. Siguran sam da se i ovaj
   koristi svaki dan.

 • maki

  Do duse u oravu si. iPhone dokazuje da kod njega sve moze, i sa te strane ok je ovo, ali eto ne mogu gledat iPhone koji mi lici na androide odvratne pozz i svaka cast za prijedloge, nasao sam ja jako puno toga korisnog