Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Pogledajte ovaj odličan koncept tweaka koji donosi kratice na Lock Screen
lockscreentoggles

Pogledajte ovaj odličan koncept tweaka koji donosi kratice na Lock Screen

Nakon pozitivnih kritika koje je dobio sa svih strana za tweak Auxo, njegov autor, Sentry_NC ne dopušta sebi mnogo odmora. Prije par tjedana prvo nam je pokazao koncept izmijenjenog App Switchera a nedavno je prestavio još jedan odlično dizajniran koncept koji donosi kratice na Lock Screen.

Većina vlasinka jailbreakanih uređaja koristi SBSettings ili NCSettings kako bi brže došli do pojedinih postavki iOS-a. Upaliti/ugasiti WiFi, GPS, podatkovnu vezu i pregršt drugih stvari mnogo je manje naporno pomoću ovih tweakova jer bi se u suprotnom za svaku tu operaciju morali zaputiti u Settings aplikaciju. Sentry_NC se dosjetio kako te kratice ne bi bilo zgoreg koristiti i na Lock Screenu, i to na jedan jednostavan i lijep način koji ostavlja dojam kao da su cijelu stvar zamislili softwareski inženjeri u samom Appleu.

Kraticama bi se pristupilo svajpanjem sa desne na lijevu stranu Lock Screena što možete vidjeti u kratkom videu koji je autor obezbijedio. Ne znam li će ovaj tweak ikada pronaći put do Cydiae kao što ga je našao Auxo ali siguran sam da bi stekao mnogo poklonika. Da li bi ga vi voljeli vidjeti na svom iUređaju?

 • Zeljko

  Omizio team-u, sve pohvale. Da li vi momci ikada spavate? :-))) Bravo i hvala za sve i samo nastavite tako.

 • robee

  Super tweak…

 • T357

  Isprobao sam dosta dobrih aplikacija, jednu po jednu. Nakon par dana intenzivnog korištenja i oduševljenja (napokon mogu nešto učiniti), iPhone 4 se polako pretvara u mobitel sa nestabilnim operativnim sustavom što na kraju, u hitnim slučajevima, često zakaže, restarta se ili jednostavno zamrzne. iPhone koristim već više od 4 godine, i mislim da je vrijeme za promjenu (čitaj razočaran). U situacijama gdje se često korisiti mobitel, jednostavno si ne možete priuštiti jailbreak-an mobitel, a postoje puno bolje stvari ajmo reći za isto novaca.

  • Pa onda znas sto ti je. Ima toliko Androida. Ja osobno koristim jb na svim iPhoneima do sada i kad mi nesto napravi sustav nestabilnim, to i izbrisem i nastvim stabilo. Pisao sam o tome u vise navrata. Haj javi nam kako prodje sa nekom konkurecijom. BTW treba danas izaci GS4.

   • T357

    Dogovoreno :)