Saturday, 18 November, 2017
Home >>> Cydia >>> Pojedini Cydia tweakovi već su kompatibilni sa iOS 5
cydia

Pojedini Cydia tweakovi već su kompatibilni sa iOS 5

iOS 5 postat će dostupan široj javnosti za dva dana, ovi tweakovi su već spremni za njega.

i0n1c je već spomenuo da su developeri jailbreak zajednice već zauzeti na radu za untethered jailbreak novog operativnog sustava. Da, to su dobre vijesti, ali kad se sjetimo koliko je vremena trebalo da pojedine aplikacije i tweakovi iz Cydiae postanu kompatibilni za iOS 4 ne možemo a da se ne pitamo kakva će situacija biti ove godine.

Utješno je što su neki developeri svoje tweakove već updateovali za rad na iOS 5. Na nezaobilazni Big Boss repo prošle noći su Ryan Petrich, Aaron Ash i Dustin Howett uploadovali revidirane verzije pojedinih aplikacija iz njihove kućne radinosti a riječ je o slijedećim:

Situacija sa, mnogima sigurno i najdražim tweakom, SBSettings je malo komplikovanija. On je također updateovan ali se još nalazi u beta fazi razvoja. iOS 5 donijet će hrpu promjena ispod kože, promjena koje su developerima zagorčale život u naporima da ovaj tweak učine dostupnim za novi iOS. Najzanimljivija novina bit će integracija SBSettings u Notification Center. Korisnicima će biti ponuđen izbor i moći će se odlučiti da li žele da SBSettings radi u prozoru kao do sada, ili da bude integralni dio centra za notifikacije. Developeri se nadaju da će cijeli posao završiti do prekosutra, upravo na vrijeme izlaska iOSa 5.

Za slučaj da svoj iUređaj ne želite koristiti bez jailbreaka, savjetujemo vam da ne žurite sa updateom na iOS 5 već da sačekate untethered jailbreak. Sve informacije moći ćete blagovremeno naći na našoj stranici.

Pratiti nas možete i putem naših Facebook i Twitter stranica.