Sunday, 19 November, 2017
Home >>> Cydia >>> Popularni tweak Activator dobiva update
activator

Popularni tweak Activator dobiva update

Activator je sasvim sigurno tweak koji najviše koristim. Zašto? Iz prostog razloga što volim da poštedim svoj Home gumb fizičke torture koliko god je moguće. Iz tog razloga, na mojim iUređajima već dosta vremena duži pritisak na Status Bar simulira klik na Home tipku. Zbog prednosti poput navedene, ali i činjenice da većina korisnih i manje korisnih tweakova u Cydiai svoju funkcionalnost zahvaljuje ovom tweaku/platformi, Activator je institucija bez koje jailbreak svijet ne bi bio zamisliv.

Od danas je na Cydiai dostupan update za Activator (točnije, verzija 1.6.2), a autor Ryan Petrich obećava kako je “ispeglao” nekoliko bugova, poradio na stabilnosti te dodao još novih funkcija. Cijela lista promjena koje se mogu naći u novoj inačici je izdašna a najzanimljivije su nove komandne geste za iOS 5 (koje bi trebale obezbijediti rad sa manje problema), dodatni opisi pojedinih funkcija unutar izbornika, učinjene promjene na snagu stupaju u istom trenutku i još dosta, dosta toga.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj update onda palite na Cydiau i brže – bolje otvarajte “Changes” tab. Za što vi koristite Activator? Javite nam u komentarima.

Izvor:

iJailbreak