Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Power Button Emulator tweak donosi virtuelni Power gumb na zaslon
powerbuttonemulatorfeaturing

Power Button Emulator tweak donosi virtuelni Power gumb na zaslon

Jučer smo vam pokazali SPTouch tweak koji na zaslon dodaje virtuelni Home gumb, zanimljiv svima kojima je ta tipka pokvarena ili joj žele produžiti vijek trajanja. Danas vam predstavljamo Power Button Emulator koji radi isto, ali za Power tipku.

Dakle, ovaj tweak na zaslon stavlja virtuelnu Power tipku koja čak i izgledom podsjeća na original koja se nalazi na vrhu vašeg uređaja. Dodirivanjem virtuelne tipke postiže se isti učinak kao i pritiskanjem fizičkog pandama. Virtuelni gumb se može pomijerati po zaslonu na koju god poziciju želite i koja vama najviše odgovara u datom trenutku.

powerbuttonemulator

Iako tweak funkcioniše kako treba ima i jednu manu. Kada tapnete na virtuelnu tipku ona će vaš uređaj baciti na Lock Screen. Svi dobro znamo da kad pritisnemo pravu tipku da ona u isto vrijeme gasi i zaslon uređaja dok sa ovom varijantom moramo pričekati kratko vrijeme da se zaslon ugasi sam od sebe. Ipak, ukoliko imate pokvaren Power gumb ovaj tweak vam može pomoći a nadamo se da će developer pomenuti nedostatak popraviti u nekoj skoroj nadogradnji.

Power Button Emulator je besplatan tweak koji možete preuzeti sa BigBoss repozitorija. Što kažete?

 

Story and image credit: ModMyi