Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> PowerSoundDisabler Cydia tweak čuva miran san vaših ukućana
iphonecharging

PowerSoundDisabler Cydia tweak čuva miran san vaših ukućana

Bez obzira koliko stvari koje želite promijeniti na svom iUređaju bile male, jailbreak developeri za to nude rješenje u vidu tweaka na Cydiai.

Vjerovatno ste se našli već u situaciji kada ste kasno navečer zaboravili svoj iPhone prebaciti u nečujni režim rada a onda ga priključili na punjač. Piskutavi zvuk koji uređaj napravi nakon priključenja na punjač je dovoljno iritantan da vam članovi obitelji sa lakim snom u psovkama spomenu same sebe te vas u naletu “dobrog” raspoloženja razbaštine. Ukoliko ne želite još jednom rizikovati da se upustite u takvu situaciju onda je krajnje vrijeme da instalirate PowerSoundDisabler tweak.

Ovaj tweak će ukinuti zvuk/vibraciju na bilo kojem iUređaju kad ga priključite na punjenje. Mogućnosti podešavanja tweaka ne postoje što je i dobro jer ovdje nema apsolutno nikakve potrebe za dodavanjem još jedne stavke u Settings aplikaciji. PowerSoundDisabler je besplatan tweak a preuzeti ga možete sa BigBoss repozitorija. Imate li potrebe za ovakvim rješenjem?

 

Pogledajte još neke tweakove koji će vam suživot sa iPhoneom učiniti lakšim:

  • robee

    Ovo mi je prvi tweak koji instaliram nakon JB :)
    Nesto najiritantnije na iPhone-u je taj zvuk…i dok nije bilo ovog tw trebalo je napraviti ”silent, no sound” file i onda ga ubati u audio shemu…

  • Tamara Tamara

    Odlicno. A ima li tweak da se ne cuje onaj zvuk kad se posalje poruka?
    Za iPhone 5 IOS 6 :)