Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> Predix tweak predviđa vrijeme kada će se vaša baterija napuniti ili “iscuriti”
predix-tweak

Predix tweak predviđa vrijeme kada će se vaša baterija napuniti ili “iscuriti”

Mnogi korisnici pametnih telefona opsjednuti su pregledom stanja baterije njihovih uređaja kako bi preduhitrili gašenje njihovog ljubimca u džepu. U vrijeme kada smartphone mijenja računala za veliki broj korisnika svaka dodatna informacija o bateriji je dobro došla. Novi Predix jailbreak tweak za vas mjeri vrijeme koje vam je ostalo do gašenja uređaja sa trenutnim punjenjem, kao i vrijeme koje je potrebno da se baterija u potpunosti napuni.

Predix-Screen-2-1024x908

Riječ je o jednostavnom tweaku koji je vizuelno besprijekorno implementiran. Nakon instalacije potrebno je se zaputiti u njegov odjeljak u Settings aplikaciji iz kojeg se mogu podešavati Activator geste za prikaz informacija, kao i razni aspekti tweaka kao procentualni prikaz baterije ili boje koje se prikazuju na sučelju.

Predix-Screen-1024x908

S obzirom da potrošnja baterije zavisi od korištenja uređaja teško je reći koliko će predviđanja ovog tweaka biti točna kada se nakačite na neku igru ili Facebook, ali u svakom slučaju vam može pomoći da makar približno procjeniti koliko će vaš iPhone izdržati među živima. Predix možete kupiti na BigBoss repozitoriju po cijeni od 1,49$. Kako vam se dopada?

 

Image credits: iDownloadBlog