Saturday, 31 July, 2021
Home >>> Cydia >>> PrefDelete tweak – Deinstalirajte tweakove bez otvaranja Cydia-e
prefdelete

PrefDelete tweak – Deinstalirajte tweakove bez otvaranja Cydia-e

Svi korisnici jailbreakanih iUređaja svjesni su procesa deinstalacije tweakova. Iako nije riječ o mudrom slovu svi smo u jednom trenutku pomislili kako bi taj proces mogao biti lakši i logičniji. Novi tweak pod nazivom PrefDelete upravo ima tu zadaću da omogući uklanjanje tweakova bez pokretanja Cydia-e.

PrefDelete daje mogućnost deinstalacije tweakova koji imaju svoj odjeljak u Settings aplikaciji. Dodirnete li, i zadržite prst na nazivu odjeljka nekog tweaka, isti će biti deinstaliran. Naravno, kako ne bi došlo do grešaka u uklanjanju, putem “balončića” bit ćete upitani da li stvarno želite da uklonite određeni tweak. Dakle, moguće je deinstalirati samo tweakove koji imaju svoj odjeljak za prilagodbu u Settings aplikaciji.

I dok je sam koncept zanimljivo osmišljen, feedback dosadašnjih korisnika je šarolika. Nekima jednostavno radi bez problema, dok kod drugih ne uklanja tweakove. S obzirom da je PrefDelete besplatan tweak možete ga bez rizika probati i sami. Javite nam kako je prošlo.