Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> Preuzmite video sa Facebooka pomoću ovog tweaka
facebook-ios-8

Preuzmite video sa Facebooka pomoću ovog tweaka

Kao korisnici Facebooka sigurno ste poželjeli na svoje uređaje preuzeti neki video uradak koji je okačio vaš prijatelj ili neka stranica koju ste lajkali. Facebook aplikacija, naravno, ne dozvoljava preuzimanje video sadržaja ali zato vam tu može pomoći novi tweak zanimljivog naziva “Prenesi” čiji je autor Majd Alfhaily.

prenesibanner

Tweak se integrira u Facebook aplikaciju te dodaje novu opciju u “Share” meni za preuzimanje videa (Download This Video). Nakon što tapnete na tu opciju u Status Baru svog uređaja vidjet ćete kako teče preuzimanje, te će te vidjeti “Saved” poruku nakon što je video uspješno preuzet. Prenesi radi bez ikakvih problema a njegov developer se izdržava putem reklama. Ipak, ukoliko vas te reklame baš živciraju, možete ih ugasiti u postavkama tweaka koje se nalaze u samoj Facebook aplikaciji.

prenesiprefs

Prenesi je besplatan tweak koji možete odmah preuzeti sa BigBoss repozitorija a za korištenje vam je potreban iOS 8 iUređaj i, naravno, instalirana Facebook aplikacija. Ne zaboravite da i naš Omizio blog možete pratiti putem Facebook stranice.

 

Image credits: ModMyi