Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Priority Hub tweak donosi preglednije notifikacije na Lock Screen
PriorityHub_feat

Priority Hub tweak donosi preglednije notifikacije na Lock Screen

Količina notifikacija na Lock Screenu nekad nam stvarno može počupati živce. Nerijetko sam poželio neki pregledniji i logičniji metod prikaza istih a novi Priority Hub tweak na Cydiai bi mogao biti traženi odgovor.

Tweak je inspiriran rješenjem sa Blackberry 10 uređaja te notifikacije na Lock Sreenu grupira po aplikacijama za koje su prispjele. Ukoliko imate više notifikacija od različitih aplikacija, tapkanjem po ikoni aplikacije moći ćete pregledati njene notifikacije. Sve notifikacije date aplikacije možete ukloniti tako što ćete prstom prevući ka dole na zaslonu. Ovakvo rješenje vam omogućuje ne samo bolji pregled nego i od notifikacija pravi logičke cjeline.

Priority-Hub

U odjeljku u Settings aplikaciji moći ćete podesiti osnovne stvari kao, npr. da li želite da se ikona aplikacije prikazuje na gornjem ili donjem dijelu Lock Screena, te da li želite da broj notifikacija bude sadržan u ikoni. Priority Hub je genijalan, jednostavan tweak koji developer nudi potpuno besplatno na BigBoss repozitoriju! Kako vam se čini?

 

Image credits: iDownloadBlog