Sunday, 8 December, 2019
Home >>> Cydia >>> ProTube – YouTube skoro-pa-svemoguća aplikacija
protube

ProTube – YouTube skoro-pa-svemoguća aplikacija

Koja je svrha jailbreakanja ako svoj iUređaj nećemo prilagoditi sopstvenim željama i cool aplikacijama? Baš na jednu takvu aplikaciju naletjeli smo danas. ProTube je Cydia aplikacija koja će za vas učiniti čuda ukoliko volite ćešće posjećivati popularni YouTube na vašem iPhoneu. Svi znamo da standardna Appleova YouTube aplikacija ima svojih mana te da joj nedostaje funkcionalnosti. Tokom vremena pojavilo se dosta aplikacija koje su trebale poboljšati YouTube iskustvo u iOSu (YourTube, na primjer) ali većina ih danas nije ni kompatibilna sa iOS 5.

ProTube nudi zaista mnogo! Za početak, učitavanje je višestruko brže nego kod obične iOS aplikacije. Tu su “like” i “dislike” dugmad , preporučeni video uratci, mogućnost komentarisanja, blokiranje reklamnog sadržaja, a opcija koja nije smjela faliti je download videa! Svi kojima nedostaje YourTube app pažnju mogu pokloniti ovom. Video koji dowloadujete pomoću ove aplikacije smiješta se u jednu vrstu preglednika za fileove te im tu možete mijenjati nazive, kopirati na računalo a aplikacija dozvoljava čak i download nekoliko video uradaka u isto vrijeme. Jonas Gessner, developer ove aplikacije, uložio je zaista mnogo truda da bi sve ove opcije “upakovao” u dopadljiv interface, a u nastavku možete pogledati i njegov video kojim predstavlja ProTube.

ProTube je kompatibilan sa iOS 4 i iOS 5, naći ga možete na BigBoss repou po, uistinu, smiješnoj cijeni od 1,49$. Za ono što ova aplikacija nudi, to je gotovo pa ukradeno!

 • Neno

  Jel vam radi download u mp3?

  • meni radi
   i aplikacija je odlična

 • marac_

  šteta što nema opciju da downloadani video prebaci u ipod poput yourtube

 • Tomo

  aplikacija iz cydie ATUBE je takoder odlicna 

 • Iphone_Omizio

  Omizio neznam sto bih bez Vas. Imam jos jedan mali problemčić sa Iphoneom sto se tice ProTube-a. U početku je radilo sve pet skinuo sam par videa i mp3 formata i danas sam htio skinuti jednu pjesmu u mp3 formatu i jednostavno nece izbaci mi “The Conversion Failed. API Error. Please try again. Znaći sve skida osim mp3 formata. Možda imam neki tweak koji “ubija “to”. Pa eto ako budete slobodnog vremena mozete mi odgovoriti. Hvala unaprijed :)

  • Nisam imao takvih problema. Si kupio aplikaciju ili je crackana? Ako je crackana onda ti je to odgovor za probleme. Ako nije, onda je izbrisi i ponovo instaliraj. Ako to ne pomogne javi se devu da ti vrate novce.