Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> ProximityCam tweak – Okinite fotku pomoću senzora udaljenosti
proximitycam_feat

ProximityCam tweak – Okinite fotku pomoću senzora udaljenosti

Koliko ste puta svojim iPhoneom nanišanili scenu za koju ste bili ubijeđenu da će se pretočiti u odličnu fotku, ali je ista pokvarena činjenicom da ste protresli uređaj u procesu tapkanja gumba za okidanje? Prije nego što se opet nađete u toj situaciji u kojoj ćete proklinjati gorku sudbinu instalirajte novi ProximityCam tweak sa Cydiae.

Ukoliko niste znali, vaš iPhone u neposrednom području slušalice, ima senzor koji mjeri razdaljinu uređaja od uha, glave, bilo čega, a zadaća mu je da ugasi zaslon tokom telefonskog razgovora kako ne bi slučajnim dodirom kože zadali nepotrebnu komandu. Kada instalirate ovaj tweak isti senzor ćete moći korisititi i za okidanje fotki. Tako će biti dobovoljno da pokrenete aplikaciju kamere, nanišanite i prstom mahnete ispred senzora a fotka će biti okinuta. Zbogom mutnim i nefokusiranim slikama zbog tapkanja na gumb. Tweak radi kako na prednjoj tako i na stražnjoj kameri.

U Settings aplikaciji možete po želji upaliti ili ugasiti ProximityCam ali i podesiti osjetljivost senzora da mahanjem prsta ispred senzora ne napravite 10 fotografija slučajno. Tweak možete preuzeti besplatno sa BigBoss repoa. Kako vam se čini?

 

Image credits: ModMyi

  • Ivo

    i za sto to treba? ako ponekad ce se svetlo ugasiti i tako dalje! to je shity!

  • tatko

    Glupost, pogotovo za 5 koja ima odličan cam soft. Jeste li probali burst ?