Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> PullBulletin tweak omogućava uklanjanje svih notifikacija iz notifikacijskog centra u isto vrijeme
pullbulletin-feat

PullBulletin tweak omogućava uklanjanje svih notifikacija iz notifikacijskog centra u isto vrijeme

Pojavom centra za notifikacije iOS je dobio centralizirano mjesto gdje možemo komunicirati sa svim notifikacijama koje pristižu na naše iUređaje. Iskustvo nam je pokazalo da notifikacijski centar može postati veoma neuredan i to veoma brzo i to korištenjem svakodnevnih aplikacija.

Svi znamo da se te notifikacije iz centra mogu ukloniti jednostavno, ali samo jedna po jedna. U momentima kada želite ukloniti sve notifikacije sa liste u jednom potezu, tu je novi PullBulletin tweak koji možete preuzeti sa Cydia-e. Tweak radi na taj način da iz notifikacijskog centra povučete prstom od vrha zaslona ka dole (kao da radite refresh u nekim aplikacijama). Prvo će se pojaviti “Mark All As Read” tekst (označi sve kao pročitano) koji će iz bijele promijeniti boju u narandžastu kada podignete prst sa zaslona, a sve notifikacije će nestati od jednom.

Pametno rješenje za sve one kojima smeta zbrka u notifikacijskom centru. Tweak možete besplatno preuzeti sa BigBoss repozitorija a za instalaciju je potrebno da vaš uređaj “vrti” iOS 8.x.x. Kako vam se dopada?

Ne zaboravite nas pratiti i putem naše Facebook stranice.