Sunday, 1 November, 2020
Home >>> Cydia >>> PwnTunes for iOS 9 tweak – Kopirajte glazbu na iPhone bez iTunesa
PwnTunes-iOS-9-1024x579

PwnTunes for iOS 9 tweak – Kopirajte glazbu na iPhone bez iTunesa

PwnTunes je jedan od onih legendarnih tweakova koje pamtimo još od začetaka jailbreak scene. Još uvijek je u životu i upravo je ažuriran kako bi bio spreman za rad na još svježem iOS 9.

Ukoliko niste upoznati sa njim, PwnTunes omogućava Windows korisnicima da jednostavno kopiraju glazbu na uređaj i sa uređaja bez korištenja iTunesa, naravno, putem Windows Explorera. Dakle krpa jednu od glavnih žalopojki koje možemo čuti od vlasnika iUređaja. U neke od mogućnosti koje ovaj tweak nudi ubrajamo već pomenutu mogućnost kopiranja glazbe sa računala na iPhone, pristup glazbi pohranjenoj na uređaju, uvoz/izvoz fotografija i videa u Foto aplikaciju, korištenje iPhonea kao USB stika za prenos raznih fajlova.

pwntunes-mass-storage-windows

Sve ovo je moguće raditi bez potrebe za dodatnim programima na vašem Windows računalu a nedostatak je što ovo još nije moguće raditi na Mac računalima. Ako ste novi korisnik PwnTunes tweaka možete ga prvo probati prije no što se odlučite za kupovinu koja bi vas unazadila za cijelih 9,99$. Jeste li tweak koristili ranije, kakvo je vaše mišljenje o njemu?