Friday, 28 January, 2022
Home >>> Cydia >>> QuickEmoji Cydia tweak – Najbrži put do emotikona
quickemoji

QuickEmoji Cydia tweak – Najbrži put do emotikona

Koliko često koristite emotikone u svojim smsovima, mailovima, chatovima? Ako je odgovor na ovo pitanje: “Ne mogu živjeti bez njih”; onda bi vam se mogao dopasti QuickEmoji tweak.

Već znate da u svom iUređaju možete koristiti dodatnu Emoji tipkovnicu aodabrati je možete kao bilo koju drugu tipkovnicu u Settings aplikaciji. QuickEmoji daje vam još jednu alternativu. iOS tipkovnica (na većini jezika koje možete odabrati) nakon odabira brojčanog unosa zadržava znakove . , ? ! i ‘ čak i kad pređete na tipkovnicu sa simbolima. Tvorac ovog tweaka pomislio je kako je jedan set ovih znakova dosta te se odlučio taj prostor iskorsititi mijenjanjem tih znakova na tipkovnici sa simbolima za japanske Emoji simbole. Sve što morate učiniti je instalirati ovaj besplatan tweak, u Settings aplikaciji podesiti koje Emoji ikone želite da vam se prikazuju i to je to. Mijenjati riječi nacerenim smajlićima nikad nije bilo lakše :) :D :P

Želim vam nasmijan ostatak nedjelje.

 • RoBi

  Meni ti znakovi nisu tako nacrtani u žutoj boji, nego isto kao kad su u poruci koju šalješ..
  I neće mi prihvatiti ovaj znak :* točnije ne prepoznaje ga, pa ako netko zna kako da njega napišem da ga prepozna bio bih mu zahvalan?

  • Moras upaliti Emoji keyboard u postavkama.

 • Milka Lenac

  Na tastaturi Apple Ipad nestao mi je smješko na tipki Globus (dole lijevo)
  Ne mogu ga koristiti kod slanja poste?!
  Sad mi se tu javljaju jezici hrvatski i engleski sa ispravcima rijeci i to me dovodi do ludila?!
  U ostalim slanijima ga imam!
  Kako da ga vratim na globusima?
  Hvala, lp