Sunday, 16 January, 2022
Home >>> Cydia >>> QuickReplier for Viber 2 tweak – Brzi odgovori za Viber bez ulaska u aplikaciju
Viber-iPhone-6

QuickReplier for Viber 2 tweak – Brzi odgovori za Viber bez ulaska u aplikaciju

Viber i dalje ostaje jedna od najpopularnijih alternativa za Whatsapp, pogotovo na našim prostorima. Ako i vi koristite Viber u svakodnevnoj komunikaciji, a vaš iPhone je jailbreakan, onda bi vas mogao zanimati novi QuickReplier for Viber 2 tweak koji je nedavno ažuriran za rad na iOS 8 i koji daje mogućnost brzog odgovaranja na poruke bez ulaska u samu aplikaciju, baš kao što je slučaj sa standardnom iOS Poruke aplikacijom.

Na pristigle Viber poruke možete odgovarati iz svih kutaka iOS-a. Sve što je potrebno je svajpnuti ka dole na pristigli Viber notifikacijski baner da bi dobili sučelje za brzi odgovor. S obzirom da se ovaj tweak kači na besplatni Couria tweak sučelje vam prikazuje kompletnu konverzaciju te od tuda možete poslati tekstualni odgovor, sliku, bez pokretanja Viber aplikacije.

Vier-Quick-Reply

Nakon instalacije je neophodno aktivirati QuickReplier for Viber iz Couria odjeljka u Settings aplikaciji a postavke za sam tweak se obavljaju u njegovom odjeljku. Tweak bi definitivno bio must have za sve one koji Viber koriste svakodnevno da nije cijene od 1.99$. Na vama je da odlučite da li vam ova funkcionalnost vrijedi toliko.