Tuesday, 19 October, 2021
Home >>> Cydia >>> QuickShoot Cydia tweak – Napravite fotku i bez paljenja Camera aplikacije
iphonecamera-610x250

QuickShoot Cydia tweak – Napravite fotku i bez paljenja Camera aplikacije

Pod krilaticom da je svaka milisekunda bitna kada želite neki trenutak ovjekovječiti na fotografiji, u posljednje vrijeme na Cydiai viđamo tweakove koji nam omogućavaju upravo da što brže dođemo do kamere i okinemo fotku. Recenzirali smo Kamera tweak koji stavlja prigodne kratice u centar za notifikacije a QuickShoot tweak ima nešto drugačiji pristup, on vam omogućava “poslikavanje” a da čak niste ni otvorili aplikaciju kamere!

Kako? Njegovom instalacijom imate mogućnost da pravite fotke tako što ćete dva puta tapnuti na samu ikonu Camera aplikacije ili na kraticu za kameru koja se nalazi na Lock Screenu. Ovo je praktično ne samo u situacijama kada mislite da će pravi trenutak brzo proći, nego i onda kada ne želite da neko u vašoj blizini zna da slikate (jer se ne pojavljuje interface kamere na zaslonu, ali ipak se sramite ako vam je to potrebno).

Iz Settings aplikacije možete odabrati da li će se prilikom fotografiranja paliti bljeskalica ili ne, da li će se za fotkanje koristiti prednja ili stražnja kamera na vašem uređaju te čak možete uključiti i HDR opciju. QuickShoot tweak možete besplatno preuzeti sa BigBoss repoa.

 • dkuzma45

  Fantasticno…hvala puno Omizio…masu puta sam htio svoje dite uslikati u nekom elementu, ali dok bi se kamera otvorila, znalo bi proci i par sekundi ( pisali ste da se i to rjesava uklanjanjem slika iz albuma ), ali i prazan album dovodio je do kasnjenja otvaranja barem 2-3 sekunde…ovo sve rjesava…samo treba precizno usmjeriti mob prema objektu (osobi) koju snimas…pravi ste, jos jednom hvala !

 • dkuzma45

  Napisao sam veci tekst, ali mi nije ostao…nemam volje ponovo pisati…samo zelim zahvaliti na ovom tweaku…

 • Brabus

  Ne razumim vas nikako, pa na pocetnom zaslonu postoji kratica za foto kameru…sta ce mi bilo kakvi tweakovi!!!

  • Kresimir Lovric

   jesi procitao tekst? hmm..

 • Davor

  Ima app fast camera,e to slika kao ludo. Tj fotografise

 • Antun008

  Meni neće slikati, kliknem dva puta kameru na locku ili home screenu i u fotgrafiji mi nista ne spremi!

 • dean

  nista brze nego da ides otvarati app, jer ne slika trenutno nego ceka pa tek slika.