Saturday, 21 May, 2022
Home >>> Cydia >>> QuickStore – brzopotezni AppStore
QuickStore Promo

QuickStore – brzopotezni AppStore

Evo jedan jako koristan cydia tweak za one koji su na iOSu 6.
QuickStore, kao što se može zaključiti iz imena, vam omogućuje da iz bilo koje aplikacije brzo pristupite AppStore linku, bez potrebe za prebacivanjem na AppStore.
Bez QuickStorea, situacija je standardno sljedeća: Surfate npr. na iPadu (ili iPhoneu) i naletite na nekakav članak ili recenziju o nekoj aplikaciji za vaš uređaj. Autor članka vam je ponudio i direktan AppStore link do same aplikacije – klikom na taj link vaš uređaj automatski vas prebaci u AppStore te otvori opis aplikacije gdje možete aplikaciju kupiti/instalirati. Mene to osobno jako živcira, jer poslije instalacije se opet morate prebaciti u Safari da nastavite surfanje.

QuickStore

Sa QuickStoreom situacija je puno jednostavnija. Klikom na AppStore link u Safariju, samo vam se otvori Pop-up prozor sa opisom aplikacije gdje je odmah možete kupiti/instalirati – nakon čega nastavljate dalje svoje surfanje internetom.

Ovdje u primjeru sam spomenuo slučaj sa Safarijem, ali QuickStore radi sa bilom kojom aplikacijom koja linkuje na AppStore link. Znači bio to Facebook, Twitter, neki alternativni internet browser – svejedno je. U bilo kojem slučaju vam se otvara Pop-up prozor sa opisom AppStore aplikacije, bez potrebe da napustite ono što ste radili u tom trenutku.

QuickStore tweak je dostupan besplatno u Cydia storeu za sve uređaje na iOSu 6.

  • robee

    Odlicno…

  • Swabo

    Nepotrebno pretrpavanje mobitela sa cydia aplikacijama