Friday, 22 October, 2021
Home >>> Cydia >>> QuickSwipe tweak – Klizanjem ugasite video u Safari pregledniku
QuickSwipe-1024x578

QuickSwipe tweak – Klizanjem ugasite video u Safari pregledniku

Pored onih velikih tweakova koji u mnogome mijenjaju način na koji koristimo naše iUređaje ne treba izgubiti iz vida ni one manje koji iako “štede par dodira prstom” čine čuda za korisničko iskustvo a takav je i novi QuickSwipe.

Kada otvorite neki video u Safari pregledniku vaš iPhone ili iPad će ga prikazati preko cijelog zaslona. Kada završite sa gledanjem, ili ga iz nekog razloga želite prekinuti dok se još reprodukuje, morate prstom precizno naciljati “Done” gumb u lijevom gornjem uglu zaslona. Ovaj tweak će vam dozvoliti da video jednostavno ugasite tako što ćete prstom kliznuti po zaslonu prema dole. Možda nije naporno svaki put tapnuti na Done gumb ali ovaj način je puno prirodniji i fluidniji. QuickSwipe je spreman za rad odmah po instalaciji i nema mogućnosti prilagođavanja.

QuickSwipe

Developer ovog tweaka kaže kako ga je razvio isključivo za Safari, ali naglašava da bi trebao raditi u bilo kojoj aplikaciji koja reproducira video. QuickSwipe tweak je besplatan i možete ga preuzeti sa BigBoss repozitorija. Testirajte ga i javite nam u komentarima kako vam se dopada.

 

Image credits: iDownloadBlog