Friday, 20 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Record ‘n’ torch Cydia tweak – Upalite bljeskalicu za vrijeme snimanja videa
iphonecameraflash

Record ‘n’ torch Cydia tweak – Upalite bljeskalicu za vrijeme snimanja videa

Ukoliko pomoću svog iPhonea želite snimiti video u nekom tamnijem okruženju bljeskalicu će te morati da upalite prije nego što tapnete na crveni Record gumb jer jednom kada snimanje krene opcija za paljenje bljeskalice nestaje. To jeste, nestajala je sve do sada i samo ako vaš iPhone nije jailbreakan. Record ‘n’ torch tweak vratit će je na njeno pravo mjesto.

recordntorch3

Što ovaj tweak točno radi? Kada započnete snimati video on na zaslonu vašeg iPhonea izbaci odvojenu komandu za paljenje bljeskalice tako da je u toku snimanja možete paliti i gasiti po želji. Kada je bljeskalica upaljena taj virtualni gumbić će biti osvijetljen žutom bojom a jako je važna i činjenica da ovaj tweak ni na koji način ne usporava rad samog uređaja dok se snima video. Mogućnosti prilagodbe nisu izdašne te će se pored mogućnosti paljenja i gašenja ovog tweaka tu naći samo još jedna opcija.

recordntorch1

Ovaj tweak kompatibilan je sa iOSom 6 te modelima iPhone 4, 4S i 5, te sa iPod touchem 5G a preuzeti ga možete potpuno besplatno sa BigBoss repoa. Živcira li vas što inače ne možete upaliti bljeskalicu za vrijeme snimanja?