Sunday, 23 January, 2022
Home >>> Cydia >>> RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje
Forcy-3D-Touch-1024x576

RevealMenu tweak donosi 3D Touch funkcionalnost za starije uređaje

Nakon što je iOS 9 jailbreakan na Cydia dućanu pojavilo se nekoliko tweakova čiji je cilj 3D Touch iskustvo ponuditi i uređajima starijim od ovogodišnje Apple perjanice. RevealMenu je definitivno jedan od boljih.

Ovaj tweak omogućava korisnicima da, kada zadrže dodir na nekoj ikoni, dobiju dodatni meni baš kao što to radi i 3D Touch. Razlika u odnosu na druge slične tweakove je u tome što RevealMenu dozvoljava da prst bez podizanja sa zaslona jednostavno kliznete na neku od opcija koje su se pojavile u meniju što je velika prednost.

RevealMenu-Cydia

Nakon instalacije tweak odmah počinje sa radom i za sada ne postoje mogućnosti prilagodbe, iako vjerujemo da će ih developer uskoro dodati jer planira dodati još opcija. Pošto je komanda zadržavanja prsta na ikoni u iOSu inače rezervirana za aktiviranje “plesa” ikona radi brisanja ili sortiranja aplikacija, isto ćete sada moći obaviti ako prstom kliznete na gore po nekoj ikoni.

Vrijedan pomena je i Forcy tweak koji animacijama i izgledom još bolje emulira 3D Touch ali nema ranije pomenutu funkcionalnost klizanja do neke od opcija. Oba tweaka su besplatna i nude sa na BigBoss repozitoriju pa ih možete isprobati odmah. Koji je vama bolji?

Image credits: iDownloadBlog

  • ivanvk

    revealmenu koristim već 10 dana i super je