Tuesday, 17 May, 2022
Home >>> Cydia >>> Rich Text For Mail Cydia app – Uredite mail novim fontom ili podebljanim tekstom
rich-text-for-mail-tweak

Rich Text For Mail Cydia app – Uredite mail novim fontom ili podebljanim tekstom

Uz Rich Text For Mail uredite mail po želji. Razni fontovi, boje teksta, bold, italics, strikethrough i underline samo su neke od mogućnosti ove Cydia App.

Mail aplikacija je jedna od najkorištenijih aplikacija na iOS uređajima, no dobro znamo da uređivanje teksta i nije baš bogato nekim mogućnostima poput izmjene fonta ili podebljanja teksta. Iako je sa novim nadolazećim iOS 5 najavljena i ta mogućnost (bold, italics, underline) kao i color kodiranje teksta i dr. ovdje vam donosim privremeno rješenje ako vam je ono prijekopotrebno, dok se ne pojavi iOS 5 u rujnu ove godine. Cydia app imena Rich text for mail, autora Ryan Petricha, donosi upravo ono što je dosada bila mana mail aplikacije. Uz ovu aplikaciju otvara se mogućnost uređivanja e-mail teksta tako da možete mijenjati font, veličinu teksta, boju teksta kao i istaknuti pozadinu željenom bojom. Naravno uz ove navedene mogućnosti tu je i bold, italic, strikethrough, underline i čak umetanje slike ili linka direktno u mail. Požurite u Cydiu te po cijeni od $4.99 na BigBoss repo source-u omogućite da vaš svaki novi mail bude uređen po vašoj želji. Rich text for mail s naše strane testiran je na iPhone 4 uz iOS 4.2.1, nema napomene developera na kojim iOS verzijama je dostupna aplikacija.

Kako bi koristili Rich text for mail Cydia app potrebno je da vaš iPhone,iPod Touch bude jailbreak-an. Što je jailbreak, te koje su prednosti istoga možete pronaći ovdje, a ako pak želite saznati što je Cydia repo source i kako ga dodati pogledajte ovdje.

Za instalaciju i uporabu aplikacije slijedite donje upute:

  1. Otvorimo Cydiu, te pod “Search tab” upišemo Rich Text For Mail
  2. Nakon kupnje aplikacije, instaliramo istu klikom na “Install”->”Confirm”
  3. Restart springboard
  4. Rich Text For Mail app je spreman za korištenje
  5. U mail aplikaciji sada će se nuditi razne mogućnosti

Ukoliko ste propustili novosti s ovogodišnje Apple-ove WWDC 2011 konferencije ovdje možete vidjeti najvažnije od najavljenih novosti. Omizio.com pratite i putem Facebook ili Twitter stranice.

  • Pero

    Ima li free Verzije?????….to nas zanima