Tuesday, 27 July, 2021
Home >>> Cydia >>> RingToggle Cydia tweak – Palite/gasite Silent mode bez obaranja prekidača na iPhoneu
ringtoggle

RingToggle Cydia tweak – Palite/gasite Silent mode bez obaranja prekidača na iPhoneu

Postoje tweakovi koji vam, ne baš bukvalno, spasiti život. Što raditi ako je Ringer/Silent prekidač na vašem iPhoneu od jednom odlučio da više neće obavljati svoje dužnosti? Možete svoj uređaj odnijeti na manje ili više skupu popravku ili iz Cydiae instalirati RingToggle i proći mnogo, mnogo povoljnije.

Dakle, potrebno je da imate jailbreakan iPhone i instaliran SBSettings. Nakon instalacije RingToggle tweaka unutar SBSettings imat ćete novu kraticu pomoću koje ćete moći po želji i potrebi paliti i gasiti Silent mode. Sama instalacija vas neće koštati ništa. Nakon što provjerite da tweak sigurno radi i da vam je zaista potreban morat ćete kupiti licencu za korištenje od developera (samo tapnite na označeni tekst u opisu RingToggle tweaka u Cydiai) a ona košta samo 0.99$. Morate priznati da je to mnogo jeftinije od popravke samog prekidača a čak je i preporučljivo da ovaj tweak instalirate preventivno i tako umanjite korištenje prekidača kao i šansu da se isti pokvari.

Toliko za danas, uživajte u ovo malo vikenda što je još ostalo.

Image credit: altafsayani.com

Featured image credit: jailbreaknation.com

 • E ako silent mode može da ugrozi život onda stvarno?
  A da se popravi prekidač (očito je nekome ispao)?
  A da se telefon okrene ekranom prema dole?
  A da se na tastaturi telefona pritisne #?

 • fika

  dobar ali po meni je bolja verzija SilentMode Switcher koji za istu cijenu ima opciju korištenja preko Activatora, dakle ja sam si prebacio na hold volume tipke i do jaja :)

 • Veddo

  Meni se safe mod pali kada instaliram krekiranu aplikaciju !!:S

  Jel’ se to moze nekako popravit’ ?