Wednesday, 18 May, 2022
Home >>> Cydia >>> RocketLauncher tweak – Otvorite aplikacije direktno sa Lock Screena
rocketlauncher_feat

RocketLauncher tweak – Otvorite aplikacije direktno sa Lock Screena

Lock Screen tweakova nikad nije nedostajalo na Cydiai. Jedan od korisnijih svakako je i nedavno predstavljeni RocketLauncher koji će vam omogućiti da aplikacije pokrećete direktno sa Lock Screena.

Po instalaciji potrebno je uputiti se u Settings aplikaciju kako bi se izvršila potrebna podešavanja. Naravno, potrebno je upaliti tweak, odabrati sedam omiljenih aplikacija koje će naći svoje mjesto u launcheru, staviti ih na poziciju koja vam najviše odgovara i slično. Ako ne odredite aplikacije po želji lista u launcheru će biti popunjena po osnovu aplikacija koje su otvorene u switcheru.

rocketlauncher

Nakon toga dovoljno je tapnuti i malo zadržati prst bilo gdje na Lock Screenu kako bi se RocketLauncher pojavio sa desne strane. Svaka aplikacija u ovom launcheru ima i svoju karticu (koja je istovjetna njenoj kartici u App Switcheru). Po launcheru se može klizati prstom prema gore ili dole te otpustiti dodir na onoj aplikaciji koju želimo pokrenuti. Ako kojim slučajem imate upaljenu sigurnosnu lozinku morat ćete je unijeti prije nego se aplikacija pokrene.

RocketLauncher je vrlo intuitivan te se njegovo korištenje brzo savlada. Možete ga preuzeti na ModMyi repou po cijeni od 0.99$ što je uistinu fer cijena! Kako vam se čini?